عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند زن سوری به دلیل مشکل خانوادگی دست به عملیات مرگبار انتحاری در خانه‌اش زد بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد

روحانی برای حضور در اجلاس اوراسیا به ایروان می‌رود

وزیر امور خارجه ارمنستان اعلام کرد: رئیس جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در اجلاس اوراسیا دهم مهرماه به ایروان سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  "زوهراب مناساکانیان" وزیر امور خارجه ارمنستان در گفت و گویی که در سایت خبری لراگیر. ای. ام منتشر شده است، حضور رئیس جمهوری ایران و سنگاپور را در اجلاس اتحادیه اورآسیا که در تاریخ دوم اکتبر (۱۰ مهر) در ایروان برگزار خواهد شد، تایید کرد.

 

وزیر امور خارجه ارمنستان اظهار داشت: سران کشور‌های عضو و سایر همکاران اتحادیه اورآسیا از جمله ایران و سنگاپور در اجلاس مذکور شرکت خواهند کرد.

 

مناساکانیان همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارمنستان از سفر رئیس جمهوری ایران چه انتظاراتی دارد، گفت: ما با ایران دستور کار گسترده‌ای داریم و پیدا کردن قالب‌ها و روش همکاری موثری در زمینه امنیت منطقه‌ای، توسعه زیرساخت‌ها، تنوع انرژی و سایر زمینه‌ها را دنبال می‌کنیم تا بتوانیم به نتیجه مثبت برسیم که به نفع کشور‌های ما است.

 

وی با بیان اینکه ارمنستان همواره با ایران روابط خوب و دوستانه‌ای داشته و خواهد داشت، گفت: عضویت ارمنستان در اتحادیه اورآسیا نیز امکاناتی برای کشور ما در همکاری‌ها با ایران و همچنین کشور‌های سنگاپور و مصر فراهم می‌کند.

 

وزیر امور خارجه ارمنستان با بیان اینکه ما علاوه بر منافع کشور، روابط و تحولات بین المللی را نیز در نظر می‌گیریم، تأکید کرد: وظیفه ما این است که از آنچه به نفع کشور ما است حمایت کنیم و این کار را به گونه‌ای انجام بدهیم که برقراری روابط با یک کشور به ضرر کشور دیگری نباشد.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر